Shaklee Kudat: Perut buncit macam hamil 9 bulan

Perut buncit macam hamil 9 bulan... kaum lelaki mcm mana nak hamil kan? Ramai kaum lelaki yang stres ketika perutnya sudah tak sedap dipandang @ buncit. Hal itu tidak mengherankan kerana perut buncit bukan hanya kerap menjadi ejekan orang, namun juga memiliki resiko terhadap beberapa penyakit berbahaya seperti jantung, diabetes, kanser, dan darah tinggi. 


Mau kurus, buncit, cara mengatasi kurus, Shaklee Kudat, Shaklee kudat aktif, Shaklee duta kurus

Kisah Benar!!!
πŸ˜‚πŸ˜‚
Kwn sy ni..dia consume supplement Garlic jenama lain, dengan harapan kempis la perut dia yg mcm pregnant 9bulan. Then dia mengadu, dia kentut2 saja tapi tidak berak, perut tiada perubahan. So sy bagi la dia cuba Herblax 4biji (sekali makan).
Hari ni jumpa, dgn semangatnya dia cerita kisah dia lepas telan herblax 
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
 Lepas tu terus order 2botol herblax. So, faham2 la kan apa result dia dapat after consume Herblax? 
😁😁😁😁

Mau kurus, buncit, cara mengatasi kurus, Shaklee Kudat, Shaklee kudat aktif, Shaklee duta kurus
HERBLAX, 120biji, RM55
Sharing diatas adalah dipetik dari salah seorang pengedar sah di Kudat. Beliau juga salah seorang duta slimming Shaklee. Testimoni beliau dibawah.... 

Mau kurus, buncit, cara mengatasi kurus, Shaklee Kudat, Shaklee kudat aktif, Shaklee duta kurus

Sesiapa di kawasan Kudat yang ingin memcuba set-set shaklee boleh hubungi pengedar-pengedar Sah yang berada di kawasan Kudat.... Mereka adalah duta-duta Shaklee, mereka pasti akan memberi khidmat nasihat yang bagus dan berkesan untuk anda serta harga paling istimewa. 

Jangan lagi ragu-ragu.... set Shaklee semua mampu milik dan tahan lama... 

Pengedar Sah Kawasan Kudat 
Gracie James  +6010-949-4964
Siti Suraya Johnny  011-31674083

------------------------------------------------------
Jom Sihat dan Berjaya, Sertai kami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : Alicia Dania Lee
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Labuan, Kota Kinabalu, Lawas, Kuching, Tawau, Limbang, Penang, Kudat
Shaklee ID [ No : 1030636 ]
Contact No : 014-8715350
Email : alicia_ai87@hotmail.com
FB : Alicia Dania Lee
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee yang berilmu dengan ID 1030636 . Anda boleh dapatkan produk Shaklee dari saya.

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top